YENİPAZAR'A HİZMET EN BÜYÜK SEVDAMIZDIR

 YENİPAZAR

Yenipazar`a hizmet, en büyük sevdamız. En büyük sevdamız, Yenipazar`dır"

MHP Yenipazar Belediye Başkan adayı İlhan Özden, Yenipazar`a hizmet etmenin, en büyük sevdaları olduğunu söyledi.

Özden, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ortak aklı egemen kılmak için Yenipazar Belediye Başkanlığı`na aday olduğunu ifade ederek, "7 gün 24 saat çalışmayı, kendimize ilke edindik. Belediye başkanlığı, hizmet makamıdır. Bu göreve, bu düşüncelerle talip oldum. Ekibimizle birlikte, Yenipazar`a en iyi hizmeti yapmaya talibiz. Yenipazar`a hizmet, en büyük sevdamız. En büyük sevdamız, Yenipazar`dır" dedi.

Halkı, siyasi görüş, din, dil, ırk ayrımı yapmadan, eşitlik ilkesi içerisinde değerlendirmek, mesai mefhumu gözetmeksizin, 7 gün 24 saat esasına göre çalışmak için göreve talip olduklarını vurgulayan Özden şöyle konuştu:

"Karar alırken, her görüşe ön yargısız yaklaşıp, stratejik yeri ve önemi bulunan Yenipazar`ımızı her gün biraz daha ileriye götürmek için var gücümüzle çalışmak, boynumuzun borcudur. Şeyh Edebali Hazretleri`nin, `İnsani yaşat ki, devlet yaşasın` öğüdünü benimsedik. Büyük Atatürk`ün, `Millete efendilik yoktur, hizmet vardır. Bu millete hizmet eden, onun efendisi olur` sözünü kendimize düstur edinip, Yenipazar için makama değil, hizmete, Yenipazar emanetine sahip çıkmayı, temel ilke edinerek, bu kararı ekip olarak verdik.

Bilecik Sakarya Gazetesi



h. kara
7.02.2014 09:42:35
yolun açık olsun

Bilecik

05.05.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:48
  • ÖĞLE 13:02
  • İKİNDİ 16:53
  • AKŞAM 20:06
  • YATSI 21:38

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ